GEAVIS

Geavis vam z naprednimi tehnologijami aerofotografiranja, obdelavo in geoprostorskimi analizami pripomore k lažjemu dokumentiranju prostorskega stanja, upravljanju prostora in infrastrukture ter načrtovanju posegov v prostor. Naše poslanstvo je ustvariti uporabne prostorske informacije in omogočiti njihovo uporabo čim večjemu številu ljudi in gospodarstev.

Od podatkov do odgovorov, ki jih potrebujete za poslovne odločitve

Pomagamo vam, da geoprostorske informacije lahko uporabite pri odločitvah in procesih, ki so pomembni za vaše poslovanje. Naš pristop je prilagojen vašim potrebam – podrobno razmislimo o izbiri tehnologije in zasnovi prostorskih raziskav, da optimiziramo kakovost podatkov, nato pa transformiramo piksle in točke v pomenljive analitske vrednosti, glede na vprašanja, na katera iščete odgovore. Medtem ko vam pomagamo pri vizualizaciji, interpretaciji in izmenjavi prostorskih podatkov, vam omogočimo hiter, stroškovno učinkovit vpogled in boljše razumevanje vašega prostora, nepremičnin ali infrastrukture.

ZAKAJ GEAVIS
Preko pikslov in točk

V svetu, kjer je vedno več senzorjev, imamo orodja in strokovno znanje za pretvorbo ogromne količine prostorskih podatkov v odgovore, ki so pomembni za vaše poslovanje. Pri tem vam pomagamo bolje obvladovati in upravljati prostor in lastnino, bolje načrtovati investicije in zmanjševati tveganja.

Partnerstvo, ne projekt

Začnemo z razumevanjem vaših poslovnih ciljev in se ne ustavimo, dokler ne dosežemo največje koristi iz vaših prostorskih podatkov. Zaradi naše predanosti zadovoljstvu naših strank smo zgradili dolgotrajna partnerstva z našimi naročniki.

Dokazani rezultati

Naše reference obsegajo vse od visoko kompleksnih, večfaznih projektov do hitrih nalog, ki zahtevajo takojšnjo mobilizacijo. Izmerili in kartirali smo mnoge nedostopne, divje terene, dolge in zavite koridorje – vse z isto predanostjo najboljšim možnim rezultatom.

Natančna kakovost

Verjamemo, da je proces prav tako pomemben kot končni rezultat, zato ne popustimo pri kakovosti. Naši robustni ukrepi za zagotavljanje kakovosti se raztezajo od zasnove merjenja in zbiranja podatkov ter preko avtomatičnega procesiranja in preverjanja natančnosti podatkov.