Pravne informacije

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in materiali na spletnem mestu www.geavis.si so informativne narave.

Podjetje Geavis d.o.o. ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletnega mesta. Vsi uporabniki uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. Geavis d.o.o. lahko spletno mesto spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Avtorske pravice

Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu www.geavis.si, je last podjetja Geavis d.o.o. Uporaba, povzemanje ali citiranje vsebin je dovoljeno ob navedbi vira in najavi na info@geavis.si.

Varovanje zasebnosti – zaupnost podatkov

Spletno mesto Geavis lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih straneh pa je vnos kontaktnih podatkov, npr. e-poštnega naslova, pogoj, da lahko izvedemo vaše naročilo. Za pravilnost kontaktnih podatkov so odgovorni izključno uporabniki sami. Pridobljene kontaktne podatke bomo uporabili za navezovanje stika z uporabnikom, ko je to potrebno oziroma ko to zahteva uporabnik. Svoje soglasje za obdelavo kontaktnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. V takšnem primeru bo Geavis d.o.o. ukrenil vse potrebno za čimprejšnjo izvedbo vaše zahteve.